Cum arată Adrian Țuțu în 2019, la 8 ani de la Românii au talent 

În anul 2011, Adrian Țuțu a impresionat juriul de la Românii au talent. Tânărul a reușit să câștige premiul cel mare, dar nu și-a finalizat planurile. Spera să aibă propriul său studio de înregistrări și chiar a demarat afacerea. Din nefericire, nu s-a bucurat de succes.

Adrian Țuțu a câștigat 120.000 de euro în 2011. Avea 19 ani la vremea respectivă. Și-a achiziționat un apartament pe care l-a transformat, prin muncă și aparatură scumpă, într-un studio de inregistrări.

Cum arată Adrian Țuțu în 2019

„Viata mea este exact cea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Fac muzica, am propriul studio, sunt propriul meu stapan, atat pe productie muzicala, cat si pe productie video, si am deja multe proiecte finalizate pe care urmeaza sa le lansez. Anul asta mi-am propus sa produc si pentru alti artisti pentru ca vreau sa dezvolt studioul. Deja am produs piese pentru cativa oameni talentati pe care i-am selectat. Deci, stati cu ochii pe canalul meu de youtube MyCrewMusic, pentru ca am pregatite multe surprize!', a declarat Adrian Țuțu în urmă cu câteva luni, pentru ProTV.

Viața lui Adian Țuțu

Tânărul și-a pierdut părinții când avea aproape 5 ani. A fost crescut de bunică până la vârsta de 15 ani. La această vârstă, Adrian Țuțu a plecat la muncă, pe șantier. Avea nevoie de bani să se întrețină.

A avut de mic o pasiune pentru rap, muzică ce l-a salvat. La 19 ani a devenit bogat si a reușit să își pună bazele unei afaceri. Din nefericire, buzunarele lui nu sunt prea pline. Adrian Țuțu a avut o relație și cu artista Xonia.

În prezent, Adrian Țuțu s-a mutat înapoi la Focșani după ce a rămas fără bani. Acolo a luat-o de la zero, reușind să își facă un studio mai mic, informeaza viva.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "