Cum arată copiii lui George Clooney. A apărut prima imagine cu gemenii lui Amal 

Amal Clooney a născut în luna iunie 2017. Dar până în prezent, cei doi părinți au reușit să își ferească gemenii de blițurile paparazzilor. Iată că o poză cu Amal Clooney și copiii ei, gemenii Ella și Alexander, a fost făcută publică. Acum fanii cuplului au văzut cum arată copiii lui George Clooney.

George (57) și Amal Clloney (40) au devenit părinți la o vârstă înaintată. Cu toate că au programul încărcat, cele două vedete se descurcă noii vieți de familie. Amal Clooney, avocată pentru drepturile omului, a apărut în public alături de copiii ei.

Cum arată copiii lui George Clooney

Aceasta a fost fotografiată în timp ce ieșea din hotelul Four Seasons din New York. Amal a purtati o ținută normala, all black. În brate își ținea gemenii care nu seamănă între ei. Alexander pare să fie bucățică ruptă din George Cloonei, în timp ce Ella seamănă cu mama ei.

Micuța Ella ținea în mână o gentuță mică, în timp ce fratele ei ține strâns un ursuleț. Amal s-a chinuit să își țină copiii cât mai bine în brațe, dar și ursulețul fiicei sale. Cu toate că sunt gemeni, cei doi copii nu seamănă între ei și părinții nu îi îmbracă la fel. Singurului lucru pe care cei doi par să îl împartă sunt jucăriile identice.

George Clooney și Amal, nași de botez pentru copilul Prințului Harry și Meghan Markle

Cele două cupluri au devenit din ce în ce mai apropiate în ultimele luni. Au fost și în vacanță împreună, la vila actorului din Italia. Conform presei internaționale, George Clooney și Amal le vor boteza copilul cuplului Prințul Harry și Meghan Markle.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "