Cum arată iubitul lui Feli Donose: ”Sunt o norocoasă!” 

Cântăreața se consideră o persoană deplin împlinită. Feli Donose a devenit mamă în urma cu câteva luni și a publicat des imagini cu fiica ei. Cu toate astea, Cătălin era de nevăzut! Acum, vedeta a renuntat la secrete și ne-a împărtășit prima poză cu el. Cum arată iubitul lui Feli Donose? Superb!

Cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor sau ai presei. Dar iată că, la început de 2019, Feli Donose a publicat pe contul ei de socializare prima imagine cu Cătălin, iubitul ei și tatăl fetiței sale.

'Sunt norocoasă, pentru că sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten', a scris cântăreața la descrierea fotografiei.

Feli Donose și Cătălin, relație din 2017

Cei doi s-au cunoscut la o nuntă la care Feli Donose a cântat. Au socializat în acea seară, au făcut schimb de date de contact și au avut o relație la distanță, timp de câteva lui. Cătălin locuia, la vremea respectivă, peste hotare.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a declarat Feli.

Cum arată iubitul lui Feli Donose

După câteva luni, Cătălin a decis să se reîntoarcă în România. Cei doi și-au continuat povestea de dragoste din care a luat naștere o fetiță frumoasă și iubită.

„Cred că o să fiu o mămică protectivă. Sunt destul de panicoasă, dar sper să nu fiu exagerată. Se zice că nu e bine să îţi doreşti să fii prietena copilului tău, dar eu vreau să îi fiu prietenă, aşa cum sunt eu cu mama, cu care pot să vorbesc de toate. Eu, când sunt cu emoţii, bune sau rele, pun mâna pe burtică şi îi vorbesc fetiţei, ca să se liniştească. Iar Cătălin stă noaptea cu mâna pe burta mea şi dimineaţa negreşit vorbeşte cu ea”, a declarat Feli înainte să devină mămică.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "