Cum arată Maia, din Lacrimi de iubire. Actrița s-a căsătorit 

Lacrimi de iubire este una din telenovelele românești care s-au bucurat de un real succes. Cea mai îndrăgită persoană din ea a fost Maia care a fost interpretată de Nicole Gheorghiu. S-a bucurat de multă atenție la vremea respectivă, dar apoi s-a scufundat în anonimat. Dar cum arată acum Maia, din Lacrimi de iubire?

Cum arată Maia, din Lacrimi de iubire

Actița e schimbată total, cum era și de așteptat. După ce telenovela Lacrimi de iubire s-a terminat, Nicole Gheorghiu a mai jucat și în filmul francez What War May Bring, 2010. Apoi a renunțat complet la actorie pentru psihologie. Între timp, actrița s-a căsătorit și a făcut și o fetiță.

'Am un cabinet privat și colaborez cu două școli private ca psiholog școlar, ăsta fiind și motivul pentru care am renunțat la media. M-am simțit mai bine eu cu mine, cariera și familia. Mi-e bine așa…mai în umbră, mă simt confortabil și liniștită', spunea Nicole, într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani pentru Cancan.

Nicole Gheorghiu e căsătorită și are o fiică

'Pe soțul meu l-am cunoscut la munte, la un Revelion. El m-a văzut, eu nu l-am observat, eram singură și n-am conștientizat prezența lui. Apoi, ne-am luat la ceartă pe diferență culturale, bucurești versus olteni, și așa ne-am apropiat.', a mărturisit Nicole la 'Totul pentru dragoste'.

'Sunt gelos, dar nu o arăt. Știu din alte relații că gelozia nu e bună.', a mărturisit soțul ei.

Cuplul trecea printr-o perioadă cu probleme când Nicole a aflat că este însărcinată. Din fericire, fiica lor a reușit să le salveze relația și acum sunt o familie fericită.

'A venit într-un moment perfect, în ciuda faptului că nu-mi doream să am un copil. M-a ajutat să conștientizez încotro vreau să mă îndrept, să înțeleg că cea mai importantă e familia mea. Nu știam că poate să existe în sufletul unui om atâta iubire.', a mai spus Nicole.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "