Cum arată părinții lui Mihai Bendeac. Au împlinit 37 de ani de căsnicie 

Actorul și juratul de la iUmor are părinți frumoși, sănătoși și fericiți. Mihai Bendeac îi iubește ca pe ochii din cap și le-a făcut o surpriză frumoasă celor care i-au dat viață și l-au crescut. Vedeta a postat pe Instagram o imagine cu ei pentru ca și fanii să știe cum arată părinții lui Mihai Bendeac.

Actorul i-a felicitat pe părinți pentru cei 37 de ani de căsnicie si le-a adresat cuvinte frumoase. Fanii lui au apreciat mesajul și l-au răsplătit pe artist cu like-uri și comentarii frumoase.

„Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea.

Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare.

Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram. 

 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "