Cum s-a cuplat Victor Slav cu Raluca 'Bombardiera' Diana Silea 

În urmă cu câteva zile, s-a aflat public faptul că Victor Slav nu mai este burlac. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, acesta nu s-a mai afișat în public cu o altă femeie de braț sau de mână. Acum s-a aflat că are o nouă relație, dar și cum s-a cuplat Victor Slav cu Raluca 'Bombardiera' Diana Silea.

Relația dintre Victor și Raluca, supranumită „Bombardiera”, a început în vara lui 2018. Tânăra se afla la piscină și Victor Slav a reperat-o. Acesta a intrat pe contul ei de Instagram și a inițiat convorbirea.

Cum s-a cuplat Victor Slav cu Raluca 'Bombardiera' Diana Silea

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru VIVA!

Se pare că Raluca 'Bombardiera' are planuri serioase. Relația celor doi se îndreaptă spre un mare pas. Și nu e vorba de căsătorie, cum a făcut Victor cu Bianca Drăgușanu, ci de un copil. Raluca 'Bombardiera' își dorește un copil cu Victor Slav pentru că îl consideră un tată perfect.

„Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a mai spus aceeași sursă.

Ce iubiti a avut Raluca Bombardiera

Conform presei, tânăra care pare a fi copia fidelă a Biancăi, dar pe brunet, a fost iubita lui Adrian Cristea, dar și a lui Tristan Tate, cel care a furat-o pe Bianca Drăgușanu de la Victor Slav.

„O cunosc, este o fată foarte ok. Cum să spun, pe mine mă surprinde că s-a băgat în toată povestea asta. Ştii, adică şi cu Cazacu (prieten bun cu Victor n.r), şi cu Tate, iar la Victor sper să nu fie o chestie..un sentiment de răzbunare, cum spun americanii. Adică să se cupleze pentru că Tate i-a luat-o pe Bianca şi el să vrea să fie cu Raluca. Să ştii că Raluca este o variantă brunetă a Biancăi, adică amândouă exact de aceeaşi înălţime, pe la 1.80, dar brunetă”, au declarat surse din anturajul celor do, conform b1.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "