Dan Negru și-a învățat fiica să pescuiască 

Prezentatorul Antenei 1 este una dintre vedetele care aleg să-și petreacă mare parte a vacanțelor în România. Dan Negru adoră zona Deltei Dunării unde chiar a făcut o escapadă cu familia weekendul trecut.

Moderatorul împreună cu soția lui,Codruța,și-au dorit să-i dezvăluie micuței Dara minunile Deltei. Dan Negru a ales complexul Delta Marina din Sfântu Gheorghe și nu s-a sfiit să fie chiar el ghidul familiei sale în celebrul parc național.

La un moment dat,prezentatorul i-a luat locul skipper-ului Delta Marina,Alin Ionescu,și a condus șalupa în care se afla împreună cu Dara și soția lui. Realizatorul împreună cu familia s-au plimbat prin rezervație în fiecare zi a vacanței,timp în care Negru a parcurs aproximativ 400 km,dar a și atins o vitează de până la 35-40 km/h. Micuța Dara s-a bucurat extrem de mult să îl vadă pe tatăl său în postura de căpitan de șalupă și a fost încântată de peisajul desprins parcă din basme.

În scurta lor vacanță,o premieră pentru realizator a fost faptul ca și-a învățat fiica să pescuiască. Cei doi au petrecut o dimineață întreagă alături de reprezentanții complexului Delta Marina,încercând să prindă diferite specii de peste specifice zonei Deltei. Astfel lecția de pescuit s-a transformat pentru Dara într-una de științele naturii.


Citește și:

Campioanele Doina Melinte şi Nicoleta Grasu invitate la “S.O.S.,sănătatea mea!”

Andra a lansat un nou videoclip


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "