De ce Meghan Markle se fardează singură. Make-up artistul a dezvăluit motivele 

Este în lumina reflectoarelor de când s-a logodit și căsătorit cu Prințul Harry. Fiecare apariție îi este urmărită cu lupa. Și tot timpul e impecabilă și uimește cu frumusețea ei naturală și stilul simplu. Dar nu mulți știu de ce Meghan Markle se fardează singură!

Make-up artistul ducesei a dezvăluit realul motiv. Nu este vorba de bani căci nu duce lipsă de ei. Se pare că Meghan Markle este bună la machiat și îi și place să o facă. La nunta ei, ducesa a apelat la serviciile prietenul ei Daniel Martin, un faimos make-up artist, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos.

Meghan Markle se fardează extrem de discret și niciodată nu își acoperă pistruii. Daniel Martin, ambasador Dior și make-up artist, a confirmat că Meghan preferă să își facă singură machiajul. Tot ea este cea care îl face pentru întâlnirile oficiale și aparițiile publice.

Același lucru îl face și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cumnata ei. Daniel a explicat și care este motivul: „Se simte mult mai confortabil dacă se fardează singură. Îi place machiajul și e bună la asta! Nu e nerăbdătoare – pur și simplu vrea să se machieze cât mai repede și să iasă pe ușă”.

Meghan Markle adoră să aibă ochii conturați și sprâncene perfecte. Adoră culorile calde și nu este fanul rujurilor stridente. „Singura dată când a folosit un ruj roșu nu s-a simțit în largul ei. Îi place să vorbească și e o persoană relaxată, așa că nu-și dorește să-și facă niciun fel de griji”, a mai declarat prietenul și make-up artistul ducesei, conform viva.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "