Delia și operațiile estetice pe care și le-a făcut 

Are 36 de ani și e frumoasă foc. Este una din cele mai în vogă vedete din România la ora actuala. Dar azi vom vorbi despre Delia și operațiile estetice pe care și le-a făcut. Conform medicului estetician Adina Alberts, artista are o intervenție minoră la nas și buzele aranjate.

Specialistul în chirurgie estetică a analizat o imagine de-a Deliei. Adina Alberts a lăudat-o pe vedetă pentru că, la cei 36 de ani ai săi, se îngrijește bine. Delia și-a operat nasul și și-a aranjat buzele.

”Delia mi se pare o fată frumoasă. Are ochi mari, albaștri, trăsături frumoase, feminine, armonioase, echilibrate. Are un mic retuș la nivelul nasului care este foarte bine făcut. Bravo ei ca și l-a făcut. Buzele sunt foarte puțin aranjate că mai mult nu pot să spun, chiar aranjate. Corporal nu îmi amintesc, nu știu dacă are implanturi.

Delia este un exemplu de reușită pe toate planurile. Am cunoscut-o acum câțiva ani, nu era atât de sus cum e acum. Dar era ca acum o fată drăguță, delicioasă, prietenoasă. Are grijă de ea, comunică prin outfiturile pe care și le alege.

Ar fi putut avea acid hialuronic, o împrospătare la nas, lucruri care sunt oricum la ordinea zilei la vârsta pe care o are, dar nu are operații importante. Injecțiile nu sunt operații. Doar retușul de la nas a fost operat, dar e de mică anvergură”, a mărturisit esteticianul Adina Alberts pentru Viva.ro.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "