DJ Sava a primit premiu pentru „Best Balkan Dj“ 

Recent, DJ Sava a primit premiul pentru „Best Balkan DJ“ în cadrul ENMODA Internațional Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Balcani. Artistul a cântat pe scenă în fața a mii de oameni alături de Carine, una dintre cele mai fresh apariții din România care a colaborat cu DJ Sava pentru piesa și clipul „Sea Lo Que Sea“.

„Sunt foarte mândru că urc încă o dată pe scena Lord Palace și sunt recunoscător pentru acest premiu. În plus, am descoperit un club care se numește „Coco Bongo“, așa că am zis că nu putem rata asemenea ocazie și am cântat acolo piesa cu același nume pe care am lansat-o în urmă cu 5 luni“, mărturisește DJ-ul din spatele multor hituri ce au cucerit România și nu numai.

„Premiile ENMODA au fost o experiență deosebită pentru mine. A fost primul covor roșu pe care am pășit și am avut ocazia să cunosc mulți artiști pe care îi ascultam atunci când eram mică. Bineînțeles că sunt mândră că am cântat pe aceeași scenă și m-am simțit foarte bine în fața unui public nou pentru mine“, adaugă Carine.

Până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artiști precum Raluka, Connect-R, Alina Eremia, Faydee și Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atât din România, cât și de peste hotare și care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. În 2017, DJ-ul a lansat „Nena“ (alături de Barbara Isasi) și „Sea Lo Que Sea“ (alături de Carine). În februarie, artistul împreună cu Olga Verbitchi au colaborat pentru single-ul și clipul „Coco Bongo“, iar recent DJ Sava a lansat un super featuring alături de Misha Miller, „Wilde Fire“.

După succesul colaborării cu DJ Sava pentru piesa „Sea Lo Que Sea“, Carine a lansat în urmă cu șapte luni „Magique“, prima ei piesă din cariera solo, cu un videoclip senzual, iar acum pregătește o nouă piesă exotică - „Don’t You Let Go“.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "