Faydee lansează single-ul și clipul „Away“ 

Compozitor și interpret, Faydee este un artist pop de succes cunoscut pentru hiturile sale „Habibi ( I Need Your Love)”, single care a generat aproape 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, versiunea piesei „Habibi (I Need Your Love)”, cântată alături de Shaggy, s-a poziționat pe locul 66 în US Billboard Hot 100, pe locul 20 în Billboard US Mainstream Top 40 și pe locul 27 în Billboard US Rhythmic.

După hiturile internaționale  precum „Unbreakable” și „Can’t Let Go”, artistul australian Faydee lansează „Away”, o piesă fresh cu un clip plin de pasiune și dans. O coproducție Cat Music și Buckle Up Entertainment, piesa este compusă chiar de către artist și produsă de Agon Haziri. În regia lui San, filmările s-au desfășurat pe parcursul unei zile, în mai multe locații din București.


Piese de succes precum „Laugh Till You Cry”, „Can’t Let Go” și „Love în Dubai”(alături de DJ Sava) au adunat peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube și au devenit hituri atât în Europa, cât și în țări ca Rusia, Statele Unite, Mexic și Arabia Saudită. În 2018, artistul a lansat piese precum „Crazy”, „Habibi Albi”(Ft. Leftside) și „Bang Bang”, single-uri care au cucerit publicul din toată lumea. De-a lungul timpului, Faydee a primit premii precum „Best European Artist” în cadrul Apple Music Awards (2016), „Best Australian Act 2016” și multe altele.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "