Fiica Adelinei Pestrițu a cucerit internetul. "Seamănă mai mult cu el" 

Adelina Pestrițu radiază de fericire de când a devenit mamă. Nu ratează nicio ocazia de a se mândri cu fetița ei, Zenaida Maria, pe care o fotografiază în nenumărate ipostaze pentru a-și ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, Adelina Pestrițu a postat pe contul de Instagram o fotografie cu întreaga familie. Imaginea cu iubitul ei, Virgil, și cu micuța Zenaida a strând sute de comentarii și mii de aprecieri.


Mai mult, fanii au observat imediat că micuța îl moștenește mai mult pe tată, de la care a luat și ochii albaștri. „E poză pe care nu ai cum să nu o pui în ramă la colectia cu voi trei! Sunteți de vis! Și apropo, Adelina…. Zeny este mai mult a tatălui decât a ta. Mi se pare ca seamănă mai mult cu el!”, „Superbi, sa fi ti sănătoși și fericiți”, „Zeny este combinația perfecta a părinților ”, au scris fanii.

După naștere, vedeta și-a recuperat silueta cu ușirință. A căutat o dietă care să îi fie pe plac, dar nu a găsit. Așa ca și-a inventat propria dieta care a dat rezultate. Este vorba de SOMODIETA. Pe lângă alimentație, Adelina Pestrițu a făcut și mișcare. Sportul combinat cu o alimentație sănătoasă ajută la arderea rapidă a grăsimilor. Vezi AICI ce presupune această dietă. 

Adelina Pestriţu și iubitul ei, Virgil Șteblea, au devenit parinți pentru prima dată în luna august. Bruneta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "