Fiul lui Kamara, stop cardiac. Leon are probleme grave de sănătate 

Concurentul care participă la Ferma 2019 a făcut mărturisiri șocante despre fiul său. Atat de șocante încât cei din concurs au lăcrimat. Fiul lui Kamara a făcut stop cardiac în timp ce Oana, mama sa, îl alăpta. Dezvăluirea a fost făcută publică la PRO TV.

Micuțul Leon s-a născut cu probleme grave de sănătate. Kamara a mărturisit că participă la Ferma 2019 pentru bani. Dacă va câștiga premiul cel mare, îi va investi în sănătatea lui Leon. Fiul lui Kamara suferă de paralizie cerebrală.

Fiul lui Kamara, stop cardiac

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara, pentru click.ro.

Fiul lui Kamara are paralizie cerebrală

În cadrul emisiunii concurs Ferma 2019, Kamara a trimis acasă o scrisoare. Este adresată fiului său, dar și Oanei, fosta soție a artistului, care are grijă de Leon singură.

”Începe așa: Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”, scrie in scrisoarea lui Kamara.

“Noi suntem divorțați, dar știu că îi este foarte dor de Leon și că tot ce face face pentru el. Și are dreptate: Leon este cel mai minunat copil și merită absolut orice. (…)”, a replicat Oana, fosta sotie a lui Kamara la PRO TV.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "