Flavia Mihăşan și-a etalat burtica de gravidă VIDEO 

Colega de platou a matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil se mândrește cu noua ei formă. Flavia Mihăşan și-a etalat burtica de gravidă pe Instagram. Îmbrăcată într-o ținută vaporoasă, aceasta și-a lipit materialul de burtică pentru un gif scurt.

Flavia Mihăşan este însărcinată și va naște în vara lui 2019. Vedeta de la Neața cu Răzvan și Dani este mândră de burtica ei. Dacă până acum își ținea sarcina ascunsă de ochii curioșilor, acum că adevărul s-a aflat, a decis să își etaleze formele de graviduță.

În luna iunie a acestui an, Flavia Mihăşan va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta a publicat pe Instagram un gif în care își etalează sarcina. Flavia Mihășan e însărcinată în 21 de săptămâni.

Flavia Mihăşan și-a etalat burtica de gravidă VIDEO

Fanii s-au bucurat de imagini și au complimentat-o: „Ce frumos se vede! (…) Sarcină uşoară! (…) Super mami!”

Cine e iubitul Flaviei Mihăşan

Dansatoarea și Marius Moldovan se iubesc de câteva luni. Cei doi s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia!. Marius Moldovan are 27 de ani si este actor, fotomodel și dansator. Și-a început cariera în Bistrița, orașul lui natal.

S-a mutat la Cluj-Napoca unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în București. A urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat. Tânărul are o sală de box în Bistrița.

Cine sunt nașii fiului Flaviei Mihăsan

Vedeta de la Antena 1 va avea un băiețel. Fiul ei va fi botezat de o prietenă bună si o coregrafă celebră. Este vorba de Andra Gheorghe, alias Cocuța.

‘Cocuța va fi nașa băiețelului‘, a spus Flavia la Neața cu Răzvan și Dani. Tot ce îi lipsește acum e să stabilească data botezului, dar şi a nunţii.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "