Florin Busuioc va fi operat a doua oară. Actorul a fost deconectat de la aparate 

Vești bune și nu prea despre actorul care prezinta vremea la PRO TV. Florin Busuioc va fi operat a doua oara. Conform mediafax.ro, actorul nu se mai afla la Terapie Intensiva. Dupa ultimele controale amanunțite din cadrul Spitalului Fundeni, medicii au decis sa îl reopereze.

Florin Busuioc va fi operat a doua oara dupa ce a fost deconectat de la aparate. Actorul va ramâne în continuare internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București. Urmeaza ca marți sau miercuri să i se monteze al doilea stent.

Florin Busuioc va fi operat a doua oară

În urmă cu aproape două săptămâni, Florin Busuioc a avut un infarct pe scenă. A leșinat și colegii i-au oferit primul ajutor. Ulterior, vedeta a ajuns la Spitalul din Craiova unde i s-a implantat un stent. Apoi a fost transferat cu elicopterul în București, la Spitalul Fundeni.

Cu toate că medicii au vrut să îl externeze, familia s-a opus. Florin Busuioc va mai sta în spital până când se va reface complet.

”S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic, şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”, susțin medicii, pentru mediafax. 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "