Gabriela Spanic, pictorial nud la 45 de ani. Arată senzațional 

O ştim din telenovele precum ”La Intrusa”, ”La Usurpadora” ori ”Prisoniera”, fiind una dintre cele mai îndrăgite actriţe din Venezuela. Este una dintre actrițele pe care nu ai cum să le uiți. 


La 45 de ani, Gabriela Spanic arată extraordinar și nu se ferește să-și arate formele apetisante. De altfel, actrița a sărbătorit trei decenii de carieră într-un mod surprinzător: printr-o ședință foto nud.

„Am vrut să celebrez împlinirea a 32 de ani de carieră, având certitudinea că mă simt mai împlinită ca oricând, din toate punctele de vedere. Acest calendar conţine fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă şi mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu şi îl îngrijesc pe măsură”, a afirmat Gabriela Spanic.


Așa cum era de așteptat, fotografiile au fost răspândite pe rețelele de socializare, iar fanii au fost mai mult decât încântați. 

Născută pe 10 decembrie 1973, în Venezuela, Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele. În anul 1992, ea a câştigat titlul de Miss Venezuela, după care şi-a început cariera în actorie. 

Gabriela Spanic a venit și în România în urmă cu mai bine de 15 ani, iar în acea perioadă se zvonea că actrița s-ar fi îndrăgostit de Lucian Viziru. Atunci, celebra actriță de telenevole a fost invitată și la emisiunea 'De 3x femeie', unde chiar Lucian Viziru i-a fost gazdă.

Mai mult, actrița a apărut și în telenovela românescă 'Numai iubirea', unde s-a sărutat cu Lucian Viziru.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "