Ia cu tine și mașina, mașina mea … 
Irina Nicolae devenită Vizer, fostă componentă a trupei A.S.I.A a fost de acord să ne împărtășească experiențele sale în calitate de șoferiță. Recunoaște că șofează mai mult în străinătate, acolo unde traficul este mult mai civilizat, dar și în țară, ori de câte trebuie să-și rezolve treburile.
Pentru că știu că vă era dor de fata superbă cu codițe,aflați mai multe detalii în interviul pe care ni l-a acordat cu zâmbetul pe buze.
 
AUTOEXPERT:Care a fost prima mașină pe care ați condus-o?
 
IRINA NICOLAE:O Dacia,cea pe care am făcut de altfel și școala de șoferi,dar prima mașină proprietate personală a fost un Golf 3.
 
AEX:În acest moment ce mașină conduceți? Cum ați ales-o?
 
I. N:În momentul de față conduc,în afară un BMW,iar acasa,în țară,un AUDI A4.
 
AEX:Care este cel mai important factor în achiziționarea unei mașini?
 
I. N:Alegerea e una simplă,întotdeauna am fost adepta achiziționării mașinilor de proveniență germană,pentru calitatea,siguranța și designul pe care îl oferă o mașină nemțească.
 
AEX:Renunțați din când în când la mașină în favoarea mersului pe jos?
 
I. N:O,da! Prietenii știu că-s o mare amatoare a mersului pe jos! Recordul meu este de 23.6 km într-o zi. Ori de câte ori am ocazia,las mașina,iau bicicleta sau merg pe jos,în afară cel puțin. Acasă este mai greu,pentru că stau relativ puțin și am un program foarte încărcat,dar în ultima vreme am renunțat la mașină atunci când merg la piață sau în jurul casei mele tocmai pentru a face puțină mițcare.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "