Îți mai aduci aminte de Biencuța din "Numai Iubirea"? Uite cum arată acum, la 22 de ani 

Dacă ai urmărit telenovela românescă "Numai iubire", cu siguranță ți-o amintești pe Biencuța, fetița fetiţa care a filmat cu Alexandru Papadopol, Corina Dănilă, Oana Zăvoranu. 

Bianca Neagu are acum 22 de ani și este specialist logoped. Nu a renunțat la actorie, însă așteaptă momentul potrivit, după cum spune chiar ea. 

La mai bine de 14 ani de la terminarea telenovelei, Bianca este transformată total și abia că o mai recunoști.


„Am terminat facultatea , sunt la Master, la Logopedie. Ştiu că nu are nici o legătură cu ce am făcut în copilărie, dar îmi place să lucrez cu copiii. Şi consider că este un domeniu important pentru mine. N-am renunţat la actorie, dar nu s-a mai ivit nimic. Anul trecut am apărut în videoclipul celor de la Bere Gratis. Am pozat pentru iubitul meu, Alin Croitoru, care face picturi abstracte. Nu cânt, nu am voce, dar sunt bună prietenă cu actriţa Monica Odagiu. Când se va ivi ceva nou, voi vedea dacă voi accepta să joc, momentan mă concentrez pe alte proiecte", a declarat Bianca Neagu pentru click.ro.


Bianca a intrat in lumina reflectoarelor la varsta de 8 ani interpretând roulul Bianca Bratu (rol principal) in telenovela "Numai iubirea" si si-a continuat activitatea in mai multe productii MediaPro. In 2010 a jucat in filmul "The Whistleblower" alaturi de Rachel Weisz, avand un rol mic.


"Numai iubirea" este povestea unui tânăr arhitect de succes (Dan Bratu) rămas văduv în urma unui accident, care încearcă să-și refacă viața și să găsească o mamă pentru fetița lui de 7 ani, Bianca.

Pe fundalul unei lupte dintre două femei pentru inima arhitectului (Andreea Damaschin – ) se desfășoară o acțiune cu multe elemente din realitatea românească contemporană: lupta pentru câștiguri cu orice preț, activitatea clanurilor mafiote, etc.

Difuzată pe parcursul a 9 luni, telenovela a avut un nesperat succes la public, neegalat până în prezent de producțiile ulterioare, fapt ce i-a adus supranumele de "telenovela fenomen".

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "