Jukebox lansează single-ul și videoclipul „Am ce nu am“ 

Miercuri seara, în cadrul unui concert-eveniment, trupa Jukebox a lansat alături de prieteni, artiști și oameni din media, single-ul „Am ce nu am”. Piesa, cu un sound fresh, s-a auzit în premieră pe scena True Social Club alături de unele dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Pentru Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, acest single a reprezentat ocazia perfectă de a experimenta diferite aspecte ale vocii sale: „E o piesă fresh, care curge natural, diferită de cele pe care le-am cântat până acum. Noutatea, pentru mine, a fost că mi-a oferit ocazia să descopăr zone ale vocii mele pe care le lăsasem neexplorate, lucru pe care îl veți observa imediat ce o veți asculta”, declară solistul.

Produsă în studiourile EpiQ , „Am ce nu am” este o piesă romantică, care redă prin versuri sentimentul pe care un om îl poate avea atunci când iubirea provoacă dezamăgire.

În regia lui Alex Ceaușu, filmările clipului s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore, în centrul orașului Brașov și pe Tâmpa, între piesaje naturale magnifice și străduțe cu aspect vintage. Protagonista videoclipului este frumoasa Andra Dumitrache, model ce a cucerit lumea prin campaniile pe care le-a prezentat.


Cu aproape 20 ani de activitate și peste 2000 concerte live, Jukebox este tonomatul fabricat în România, devenind de-a lungul timpului un brand consacrat și apreciat de iubitorii de muzică Live. Până în prezent, Jukebox a lansat trei albume și alte zece single-uri, printre care: “Cum vrei tu”, “Ediție specială” și “Vocea Ta”.  Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri: Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016 sau Te Cunosc de Undeva 2017. În februarie 2017, trupa s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, alături de care au participat la Eurovision 2018, cu una dintre piesele favorite ale selecției: “Auzi cum bate”. 


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "