Julia Roberts a fost desemnată cea mai frumoasă femeie pentru a cincea oară 

Actrița Julia Roberts, în vârstă de 49 de ani, a fost declarată „cea mai frumoasă femeie a lumii”.  Acesta este cel de-al cincilea titlu al actriței, oferit de editorii revistei „People” și este o realizare record.

Actrița a primit primul titlu de „cea mai frumoasă femeie din lume” acum 26 de ani,pe când avea vârsta de 23 de ani,în anul 1991. Cu un an înainte devenise cunoscută grație rolului din comedia romantică „Pretty Woman“. În prezent,deținătoarea unui premiu Oscar și mama a trei copii,câștigă din nou.În interviul acordat revistei „People”,Julia Roberts a vorbit și despre căsnicia fericită pe care-o are cu directorul de imagine Danny Moder,care durează de 14 ani,dar și despre cei trei copii.

Ea și-a arătat,de asemenea,simțul umorului,glumind că „o să menționez asta în felicitarea pe care i-o voi trimite de Crăciun lui Clooney în acest an",referindu-se la faptul că cele cinci cele mai frumoase distincții ale lumii i-au  fost acordate actorului și prietenului ei George Clooney.

Julia Roberts,steaua de 49 de ani,este mândră și chiar le-a spus celor de la revista „People” că în acel moment simte că „viața ei este într-o continuă ascensiune,iar acest lucru este cu adevărat minunat.”

Credite foto:www.bustle.com;www.inquisitr.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Plante contra somnului agitat-nr.47(473)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei   

12 luni - 91 lei