Kate Middleton, apariție impresionantă! Ducesa de Cambridge a purtat tiara prințesei Diana 

Kate Middleton a strălucit la receoția organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, aducând un omagiu emoționant prințesei Diana. 


Tema petrecerii a fost culoarea albă, iar Kate Middleton a respectat-o întocmai purtând o rochie, lungă și elegantă, din voal, cu multe pietre strălucitoare încrustate.

Pe cap, ducesa a purtat tiara Cambridge Lover’s Knot Tiara, bătută cu pietre și diamante, pe care a moștenit-o de la prințesa Diana. A fost făcută inițial pentru regina mamă, însă a fost purtată apoi doar de prințesa Diana, care spunea deoseori că ar fi prea grea. 


Tiara nu este însă singura bijuterie deosebită purtată de Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a purtat pentru prima dată medalia Ordinul familiei regale al Reginei Elisabeta a II-a.

Această distincţie este oferită de regină femeilor din sânul familiei regale şi este purtată la evenimente precum banchete de stat ori recepţii diplomatice de la Palatul Buckingham. 

De la petrecere au lipsit ducii de Sussex.  În aceeași seară, Meghan Markle şi Prinţul Harry au participat la un concert de colinde caritabil pentru Fondul Memorial Henry van Straubenzee, organizaţie care oferă copiilor din Uganda acces la educaţie.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "