Kate Middleton, cu mâinile în aluat la un eveniment oficial. Cum au reacționat oamenii 

Kate Middleton nu s-a sfiit să-și murdărească mâinile de aluat, în cadrul unei vizite oficiale în Islington, Londra, la King Henry’s Walk Garden. Ducesa de Cambridge s-a așezat la o masă și a început să facă chiar ea pizza pentru oamenii aflați la eveniment.

Kate Middleton a surprins pe toată lumea cu atitudinea ei în cadrul vizitei oficiale de la Islington, unde a participat la mai multe evenimente în aer liber.

Ducesa a gustat mere din grădină, a construit case pentru păsări alături de elevii de la școlile primare St. Jude și St. Paul, după care au pregătit aluat pentru pizza folosind un cuptor exterior și ingrediente din grădină.

Ea a apărut într-o ținută foarte casual, într-o pereche de blugi și o geacă kaki și bocanci cu talpă joasă, Kate i-a cucerit imediat pe toți participanții la eveniment, care au aplaudat-o și au încurajat-o.


Kate Middleton are o pasiune pentru grădinărit încă din copilărie. În 2017, a însoțit un grup de elevi de la Școala Primară Robin Hood din Londra și au plantat boboci de flori.

„Am amintiri atât de plăcute în grădină și în natură din copilărie, și împart acest lucru cu George și Charlotte, pentru moment. Ceea ce ați creat aici este foarte special. Sper să aveți o mulțime de amintiri petrecute în grădină, căutând insecte sau plantând flori, și sper să vă aduceți aminte de aceste momente speciale tot restul vieții voastre", le-a spus ea copiilor.


Sursă: hellomagazine.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "