La o cafea cu... Andrei Duban: Un actor cucereşte mai uşor femeile? 

Unui actor ar trebui să-i fie mai uşor să cucerească femeile, pentru că în meseria aceasta „se lucrează“ atât cu sufletul, cât şi cu mintea şi corpul.

Dar acum depinde de omul din el. Pot exista actori foarte buni pe scenă,care sunt foarte timizi în viaţa de zi cu zi,aşa cum pot exista actori mai puţin buni,dar care în viaţa de zi cu zi să fie nişte cuceritori.

Pe mine,recunosc,m-a ajutat foarte mult meseria mea. Nu neapărat fiindcă îi spuneam ei replici din piese de teatru care s-o „dea pe spate“,dar,aşa cum am spus mai sus,noi lucrăm foarte mult cu sufletul în drumul către orice personaj,aşa că ne îmbogăţim şi ne dezvoltăm inclusiv în procesul de cunoaştere a oamenilor.

Femeile vor să râdă,să se simtă în centrul atenţiei,să fie vesele,să se joace,să nu se plictisească,deci iată cum înşirăm aici toate aptitudinile unui actor.

E adevărat că ai nevoie şi de un „public bun“,adică de o femeie receptivă. Aşa că efortul de-a fi jovial va fi răsplătit pe măsură,doar
dacă acea femeie caută o gură de aer proaspăt în existenţa ei sau pur şi simplu alte replici pe care le aude zilnic de la oamenii mai puţin artişti. Există,în schimb,reversul medaliei:actorii se plictisesc repede şi doresc să schimbe decorul.

Răspunsul devine atunci „da“,actorul poate cuceri mai uşor o femeie,dar întrebarea e:„Pentru cât timp?“

Cu toate astea,am întâlnit şi cazuri în care eu fiind sincer,exprimându-mi sentimentele,nu eram crezut;ba,mai mult,acuzat că joc un rol. E foarte important ca şi femeia să fie inteligentă,să facă diferenţa între om şi actor. Am mai întâlnit situaţii în care femeia de lângă mine era îndrăgostită de personajul pe care eu îl interpretam şi nu de mine.

Deci concluzia finală este că meseria de actor te poate ajuta să cucereşti o femeie,mai puţin atunci când dai peste o „actriţă“ mai bună decât tine.

Andrei Duban este comediant,dar şi gazda emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii“,de pe Antena 2.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "