Laura Cosoi – detalii din luna de miere exotică 

Actrița Laura Cosoi şi iubitul ei, Cosmin Curticăpean şi-au declarat dragoste veșnică în luna august și au avut o nuntă feerică, alături de rude și prieteni dragi la conacul Polizu, din județul Iași. 

După nunta ca-n povești,cei doi îndrăgostiți au plecat în luna de miere și au ales ca destinație o insulă mică,din Maldive,resortul Baros. Insula are doar 500 m și au ajuns acolo cu barca din Male,în doar 20 de minute.

„Ne-am ales bungalow-ul pe apă,cu piscină. Totul este superb pe această insulă. De la peisaje,apă limpede,până la mâncare şi servicii“,a scris Laura pe blogul ei,fiind mulțumită de turismul practicat în Maldive.

Proaspăt căsătoriți,Laura și Cosmin s-au relaxat și au profitat de locul fabulos unde au ales să-și petreaca luna de miere.

„Am stat 8 zile şi ne-am bucurat din plin de momente relaxante pe şezlong,de băile în Oceanul Indian cu a lui fantastică viaţă marină,am făcut snorkeling ziua,dar şi noaptea,am înotat cu rechinii (vegetarieni,spun cei din staff) şi broaştele ţestoase,am mers la sală,ne-am plimbat cu un caiac cu fundul transparent,am jucat tenis de masă,am dormit,am citit,am savurat mâncărurile specifice şi programul artistic,concertele,pregătite special pentru noi. Totul este foarte bine gândit,intim,privat,în aşa fel încât să nu te întâlneşti cu ceilalţi turişti“,ne-a mai mărturisit Laura,pe blog.

 „Voiajul nostru de nuntă a fost exact ce ne-am dorit. Un moment de respiro pentru startul în doi!“ a concluzionat cu fericire Laura.

Foto:blog personal

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "