Loredana Groza, transformată total! Vedeta și-a schimbat din nou look-ul 

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi și totodată una dintre cele mai versatile. De-a lungul fabuloasei sale cariere, artista s-a reinventat de nenumărate ori, reușind să rămână permanent în topuri. Ceea ce a atras atenția fanilor recent a fost transformarea uimitoare la nivelul feței a vedetei.

După ce a suferit câteva operații la nivelul feței, cântăreața a decis să-și facă o schimbare de look, așa că și-a surprins fanii cu câteva șuvițe indigo deschis. Schimbarea i-a adus Loredanei mii  mii de aprecieri, dar şi comentarii de la prietenii virtuali. 

"Nu am regrete pentru ce am făcut, doar pentru ce nu am făcut”, a scris Loredana Groza în dreptul fotografiei postate.

În timp ce unii o critică pentru că ar avea un look care nu s-ar potrivi rangului ei, alții o apreciază și îi transmit încurajări și afecțiune sub forma emoticoanelor pe rețelele online.

”Plăcut”, ”Eşti cea mai frumoasă şi iubitoare femeie din lume, te iubesc nespus şi am mers la concertele tale în fiecare an”, ”Aţi bătut la uşa inimii mele şi eu v-am deschis, nu ştiam că îmi veţi face viaţa atât de frumoasă! Sunteţi aşa de specială pentru mine, inima mea bate pentru dumneavoastră şi niciodată nu va înceta să vă iubească”, ”Divă”, ”La ce chirurg estetician ai operat nasul? Vreau să merg şi eu”, ”Nici eu nu regret nimic, eu iubesc, iubesc această fată frumoasă cu glas briliant, oriunde mă afli şi o ascult. Habar nu am cu ce ascult, cu inima, cu urechile, cu sufletul, dar îmi place!”, sunt o parte din comentariile pe care Loredana le-a primit.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "