Maria Șarapova, la volanul unui bolid Porsche 
Maria Șarapova ar putea să se reprofileze, dacă revenirea în tenis după o suspendare de 12 luni, i se va părea prea complicată. Sponsorizată de constructorul auto german Porsche, rusoaica spune că a fost mereu fascinată de sporturile cu motor.
Maria Șarapova se pregătește să revină pe terenurile de tenis,după o suspendare care o ține spectator la competițiile WTA un an de zile. Depistată pozitiv cu Meldonium,frumoasa rusoaica a pierdut milioane de euro în urma scandalului de doping.
 
Nike și Tag Heur au suspendat contractele de sponsorizare cu jucătoarea de tenis,dar Porsche a rămas alături de ea,după ce inițial anunțase că rezultatul testului îi afectează serios imaginea.
 
Șarapova nu a stat degeaba în perioada în care a fost suspendată. Obligațiile contractuale față de Porsche au transformat-o într-un veritabil globetrotter,rusoaica spunând că a călătorit mai mult în perioada suspendării decât atunci când se deplasa la turneele de tenis.
 
Recent,aceasta a fost la standul Porsche de la Salonul Auto de la Los Angeles,dar și la inaugurarea Complexului Porsche Experience din orașul californian,alături de actorul Patrick Dempsey,cunoscut din serialul Anatomia lui Grey,și de Wolfgang Porsche,moștenitorul imperiului auto.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "