Marian Râlea se bucură că joacă în Fructul Oprit. Cum se înțelege cu actorii tineri 

Toată lumea îl cunoaște datorită emisiunii pentru copii Abracadabra care s-a difuzat în anii 90, la TVR. De atunci, Magicianul a jucat numeroase roluri pe scena teatrului românesc. Dar la tv a avut din ce în ce mai puține apariții. Acum Marian Râlea se bucură că joacă în Fructul Oprit.

Actorul a vorbit deschis despre rolul său în acest serial românesc. Se bucură că joacă alături de actori tineri din țară. A stat de vorbă cu ei și i-a incurajat. Mulți au avut emoții când au aflat că vor fi colegi de platou cu un așa mare artist al României.

Acum jucați în seria lul „Fructul Oprit… Sunteți ca un tată sau ca un profesor pentru tinerii actori?

Știți, eu sunt un actor cu o mare șansă. Am jucat foarte mult. Fiecare lucru pe care l-am făcut pe scenă sau în fața camerelor de filmat a fost, pentru mine, o întâmplare fericită. Joc în continuare cu mulți tineri actori, iar aici, în „Fructul oprit, am simțit o mare bucurie din partea tinerilor. Chiar dacă aveau emoții în fața lui Magi, le-am dat încredere în ei și le-am preluat o parte din emoțiile lor. Îmi place întrebarea, bine ar fi să fiu și ca un tată, și ca un profesor.

În ultimii ani, viața v-a pus la încercare de câteva ori… Cum ați reușit să vă regăsiți liniștea?

Sunt un om al teatrului și m-am refugiat în luminile și spiritul scenei.

Aveți peste 35 de ani de carieră. Mai există vreo dorință neîmplinită?

Cât mai multe roluri (râde). Aș vrea să nu mai văd oameni triști pe stradă și lacrimi să curgă doar de bucurie. În ceea ce mă privește, viața mi-a oferit atât de mult, încât nu mi-am dorit ceva în mod special, nici măcar să joc Hamlet.

Citește interviul integral pe viva.ro!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "