Meghan Markle i-a interzis prințului Harry să consume alcool sau cafea 

Meghan Markle s-a asigurat că prima luna din noul an va fi una "seacă" la Palatul Kensington.  Se pare că noul stil de viață l-a lăsat pe Harry fără posibilitatea de a bea cafea, ceai sau alcool. 


Potrivit unor surse apropiate cuplului, Meghan Markle i-a interzis soțului să consume aceste băuturi și l-a încurajat pe prințul Harry să facă mai mult sport și să încerce yoga.

"Considerând că a fost un împătimit al băuturilor alcoolice încă din adolescență, acesta este chiar un succes", a declarat sursa pentru Sunday Express. 


Schimbările din viața lui l-au făcut pe Harry să devină mai relaxat și mai liniștit.

"Tot ce a făcut Meghan a fost să îi arate că există și o altă modalitate de a trăi, iar el a primit bine schimbarea. Mănâncă sănătos, face sport și este mult mai fericit", a mai adăugat sursa.

Ducele de Sussex a fost lăudat în presă pentru că este alături de soția lui pe perioada sarcinii, preferând să închine un pahar cu apă, la fel ca ea, la o cină de stat.

Meghan Markle i-a schimbat complet stilul de viață prințului Harry. 

Pe când avea 20 de ani, acesta era considerat rebelul Familiei Regale Britanice, după ce a încălcat numeroase reguli. În 2012, acesta a fost fotografiat dezbrăcat într-un hotel din Las Vegas, iar în Croația a fost surprins făcând baie într-o piscina îmbrăcat. 


Sursă: mirror.co.uk

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "