Meghan Markle a fost făcută grasă de o femeie. Ce replică a avut ducesa VIDEO 

Ducesa de Sussex se află în ultimul trimestru de sarcină. Datorită dimensiunii pe care o are burtica ei, presa internațională susține că ar putea avea gemeni. Vom afla deznodământul peste câteva săptămâni. Între timp, Meghan Markle a fost făcută grasă de o femeie.

Întâmplarea a avut loc în cadrul unei vizite oficiale la un adăpost pentru animale părăsite. Meghan Markle a vizitat animalele și a stat de vorba cu angajații centrului, dar și cu oamenii care fac voluntariat acolo.

La un moment dat, una dintre angajatele de la adăpostul Mayhew, Peggy McEachrom, i-a făcut Ducesei de Sussex un compliment îndrăzneț. Și a făcut-o grasa!

Meghan Markle a fost făcută grasă VIDEO

”Ce doamnă încântătoare ești, Dumnezeu să te binecuvânteze! Și ești o doamnă grasă”, a spus angajata adăpostului pentru animale.

Din fericire, Meghan Markle a gustat gluma femeii și a început să râdă. Evident, nu a lăsat lucrurile în aer și a replicat: ”Îmi asum asta!” Întreaga vizită oficială a ducesei de Sussex a fost filmată.

Peggy a ținut să precizeze și sexul bebelușului regal. Femeia susține că, după cum îi arată burta, e posibil să aibă un băiat.

„Mă bucur să văd că ești atât de bine. Curând vei avea un băiețel”, i-a mai spus Peggy lui Meghan.

„Oh! Crezi că va fi băiețel? Este o surpriză. Nu știm ce va fi. I-am întrebat pe toți ce cred și toată lumea are o părere despre asta”, a completat Ducesa de Sussex, conform presei internaționale.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "