Meghan Markle a primit o funcție importantă de la Regina Elisabeta a II-a 

Regina Elisabeta i-a acordat lui Meghan Markle o nouă responsabilitate. Ducesa de Sussex a devenit patroana regală a patru organizaţii din domeniul artelor, educaţiei, susţinerii cauzei femeilor şi drepturile animalelor.


Ducesa de Sussex a avut o întâlnire cu voluntari şi clienţi la sediul din Londra al organizaţiei de caritate Smart Works, care ajută femeile şomere şi din medii vulnerabile să dobândească abilităţi pentru angajare, a anunțat familia regală. 

Fondatoarea Smart Works, Juliet Hughes-Hallett, a declarat că Meghan Markle are toate calitățile pentru această funcție. 

"Ducesa are talente înnăscute de sfătuitor, iar clienţii noştri s-au simţit inspiraţi şi ajutaţi”, a precizat aceasta, adăugând că este încântată de faptul că organizaţia îşi va desfăşura activitatea sub patronajul regal al lui Meghan.

Citește și: O copiază Kate Middleton pe Meghan Markle?

Meghan Markle va prelua, de asemenea, patronajul Teatrului Naţional al Marii Britanii şi al Asociaţiei Universităţilor din Ţările Commonwealth (ACU). Regina Elisabeta a II-a (92 de ani), a fost patroana regală a Teatrului Naţional şi a ACU timp de mai bine de trei decenii.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "