Meghan Markle a strălucit într-o rochie neagră Dior! Soţia Prinţului Harry a fost în centrul atenţiei 

Meghan Markle a reuşit să fie din nou în centrul atenţiei cu o nouă  apariţie. După ce a participat la botezul Prinţului Louis, cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton şi Prinţul William, soţia Prinţului Harry a participat la un alt eveniment cu ştaif.

La fiecare apariţie este 'vânată' de paparazzi. Aşa s-a întâmplat şi ultima dată. Meghan Markle a purtat la evenimentul dedicat centenarului Forţelor Aeriene Regale o rochie neagră, simplă, care a fost pe placul tuturor.

Este pentru prima dată când Ducesa de Sussex a preferat să se îmbrace în negru, ea optând până acum doar pentru culorile vii. Mai mult de atât, Meghan Markle a stat la balconul Palatului Buckingham alături de Regină, cu ocazia Trooping the Colour.

Meghan Markle a strălucit într-o rochie neagră Dior!


Meghan Markle este fană înrăită a decolteurilor bărcuţă, dar şi a tradiţionalei pălării pe care este nevoită să o poarte la evenimente oficiale. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Capela Castelului Windsor şi la care au participat aproximativ 600 de invitaţi.

Meghan Markle a luat ochii tuturor şi la botezul Prințului Louis

Chiar dacă nu s-au numărat printre nașii Prințului Louis, Meghan Markle și Prințul Harry, unchiul și mătușa micuțului, au captat atenția tuturor la sosirea la Capela Regală a Palatului St. James. Meghan Markle a fost o apariție răvășitoare la botezul Prințului Louis, iar superbul outfit de culoare oliv a scos-o pe soția Prințului Harry din anonimatul previzibil în care o aruncaseră ținutele nude.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "