Meghan Markle ar putea reveni în serialul Suits 

Vești semi-bune pentru fanii serialului care îi duc dorul lui Meghan Markle din producție. Cu toate că protocolul regal îi interzice să mai apară în producți cinematografice, fost actriță ar putea juca din nou. Conform presei internaționale, Meghan Markle ar putea reveni în serialul Suits contra unei donații.

Producătorii serialului Suits vor să filmeze o scenă de 2 minute cu Meghan Markle. Pentru ca ducesa de Sussex să accepte, rețeaua gigant NBC Universal (care finanțează serialul) va plăti o donație de mai multe milioane de dolari către o organizație caritabilă.

Oferta a fost făcută după ce s-a aflat că Meghan Markle este plătită, în continuare, de uniunea actorilor din care face parte în SUA. NBC Universal vrea să difuzeze o secvență de două minute, filmată în Marea Britanie, cu Ducesa de Sussex. Evident, doar dacă aceasta acceptă să apară din nou în serial.

Meghan Markle ar putea reveni în serialul Suits

„Filmările ar putea dura jumătate de zi sau mai puțin de atât. Nu am primit nici un răspuns, dar negocierile se vor deschide, cel mai probabil, în viitorul apropiat. Am auzit că se vorbea despre sume mari – două până la șase milioane de dolari, ceea ce sună mult – dar ar fi una dintre cele mai mari reușite din marketing din istoria televiziunii”, a declarat o sursă din cadrul televiziunii americane, potrivit Mirror.

Serialul Suits este deținut de NBC și difuzat de canalul USA. Fanii speră ca Meghan Markle să se întoarcă în producție pentru mai multe episoade. Dar protocolul regal îi interzice asta. Ultima ei apariție a fost pe 25 aprilie 2018, cu 24 de zile înainte de nunta regală.

În ultimul episod în care apare Meghan, Rachel Zane (personajul interpretat de Meghan) se căsătorește cu Mike Ross (Patrick J. Adams). Sursa mai adaugă că ar putea fi creată o poveste separată, în care Rachel și Mike duc o nouă viață.

Cu toate astea, înainte de nuntă, Meghan Markle a declarat public că nu va mai juca niciodată rolul lui Rachel Zane din Suits.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "