Meghan Markle își pierde popularitatea. Prințul Harry e disperat să o ajute 

Din cauza unor scandaluri cu tatăl ei, demisii ale angajaților cu vechime în Casa Regală și un comportament de tiran cu angajații ei, Meghan Markle își pierde popularitatea. Prințul Harry e disperat să o ajute și a apelat la singurul om care o place mai mult decât o face el. Și anume, Prințul Charles!

Pentru că popularitatea lui Meghan Markle scade grav, de la o zi la alta, Prințul Harry e disperat. L-a rugat pe tatăl lui, Prințul Charles, singurul care o place pe Meghan Markle, să îi ajute soția. Prințul Harry vrea să oprească toate zvonurile care circulă despre soția lui.

Meghan Markle a devenit, la începutul anului și imediat după nuntă, cel mai iubit membru al familiei regale. Popularitatea ei a atins cote alarmante în scurt timp. Din cauza regulilor încălcate și a modului oribil în care se poartă cu angajații ei, Meghan și-a pierdut mulți fani.

Meghan Markle își pierde popularitatea

Imaginea ei e compromisă și familia regală britanică a ajuns de râsul multor oameni. Scandalul a pornit de la faptul că Prințul Harry și Meghan au decis să se mute de la palatul Kensington. Gurile rele au pus mutarea pe faptul că cele două cumnate nu se înțeleg.

„Printul Harry și-a rugat tatăl să intervină și să-l ajute să restabilizeze popularitatea scăzute a soției sale. Marea problemă este, desigur, cearta cu cumnata ei, Kate Middleton, care se intensifică pe zi ce trece, deși în ziua de Crăciun au apărut împreună în public, încercând să pară prietene. Charles a insistat că Harry și cu Meghan ar trebui să-și construiască o relație mai bună cu Kate”, a declarat o sursă apropiată cuplului exclusiv pentru Radar Online.

Prințul Harry a decis să plece de la palat, nu Meghan

Potrivit revistei Inquisitr, Harry este disperat să remedieze situația. Se pare că el este cel care a vrut să se mute de lângă Prințul William și Kate, dar acum Meghan Markle are de suferit. Pentru că va deveni tătic în curând, Prințul Harry își dorește o pauză de la viața regală și îndatoririle pe care le are.

Acesta a explicat că mutarea nu are nicio legătură cu certurile dintre Meghan și Kate sau cu faptul că relație dintre el și William s-a răcit. În plus, pe lângă mutarea de la palat, toate regulile protocolului regal pe care Meghan Markle le-a încălcat în mod constant i-au afectat imaginea.

Ingrid Seward, redactorul-șef al revistei „Majesty”, a mărturisit la Fox News că nu crede că mutarea are vreo legătură cu faptul că el și Meghan nu se mai înțeleg cu William și Kate.

„Palatul Kensington este o enclavă uriașă. Este ca un sat și Harry tot timpul s-a simțit foarte restrictiv acolo. El vrea să fie departe de palat și de membrii familiei regale. Probabil că nu se mai înțelege așa bine cu fratele lui, dar așa se mai întâmplă într-o familie”, a spus aceasta.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "