Meghan Markle vs. Wallis Simpson: Istoria se repetă? 

Americance, divorțate, sigure pe ele și cu personalități puternice. Sunt cele două pete de culoare de la palatul regal, care, la diferență de 80 de ani, reușesc să-i facă pe conservatori să ridice din sprâncene la fel de neîncrezător.

E drept că vremurile s-au schimbat și că fosta eroină din serialul Suits n-a întâmpinat probleme în a fi acceptată la casa regală britanică, în ciuda originii sale exotice și a provenienței sociale nedemne de Harry, dacă ar fi să-i luăm în seamă pe snobi.

Însă chiar și-așa, comparația între cele două americane, singurele care au ajuns vreodată la brațul unui vlăstar regal din UK, nu este prea forțată. În sensul că asemănările dintre ele sunt îngrijorător de multe și de întemeiate.

Ca și Meghan Markle, și Wallis (1896-1986), această mondenă din orașul Baltimore, SUA, și-a cunoscut perechea cu sânge albastru în preajma vârstei de 34 de ani. Și tot ca în cazul californiencei care și-a început relația cu roșcovanul Harry în iulie 2016, prima întâlnire a lui Wallis cu Edward, pe atunci Prinț de Wales, n-a fost prea reușită.

Iată ce asemănări sunt între cele două!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "