Mesajul pe care Melania Trump vrea să-l transmită prin intermediul ținutelor sale 

Melania Trump abia așteaptă să pună capăt căsniciei și se folosește de stilul său vestimentar pentru a-i transmite un mesaj clar președintelui american, susține fostul său consilier.

Omarosa Manigault Newman, fost consilier la Casa Albă, a declarat că prima doamnă așteptă cu nerăbdare ca Donald Trump să își încheie mandatul, ca apoi să poată divorța. 

În cartea “Unhinged” (Dezechilibrat), ce va apărea curând, aceasta susține că Melania a avut de-a lungul timpului câteva "răzvrătiri" vestimentare, în încercarea de a-l “pedepsi” pe Donald Trump. 

Fosta concurentă în show-ul “The Apprentice” a dat ca exemplu două ținute ale primei doamne: o cămașă roz bombon, pe care Melania a putat-o la scurt timp după izbucnirea scandalului legat de starleta Playboy cu care Trump ar fi avut o relație extraconjugală, și o jachetă pe care era scris: “Chiar nu-mi pasă. Ție?”.

“Luate în ansamblu, toate ieșirile vestimentare ale primei doamne au avut același scop: acela de a-l pedepsi pe soțiul ei”, scrie Omarosa în noua ei carte.

Mai mult decât atât, aceasta susține că Melania abia așteaptă ca Donald Trump să părăsească Biroul Oval pentru a putea divorța de el, notează Newsweek.  “În opinia mea, Melania numără secundele până când va putea divorța de el”, a adăugat ea.   

 În această carte, Omarosa îl descrie pe Trump ca fiind instabil, egocentric, misogin, nesigur şi bigot. Ea susține și că există înregistrări cu Donald Trump folosind cuvinte rasiste şi că l-a văzut comportându-se “ca un câine scăpat din lesă” la numeroase evenimente la care a participat alături de soţia sa Melania.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "