Michael Schumacher va fi mutat în vila cumpărată de soția lui, Corina. În ce oraș se află 

Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi, in 2013. De atunci, fostul pilot de Formula 1 se află în comă, după cum susține familia sa. Aceasta a decis să schimbe priveliștea și a ales ca destinație Mallorca. Michael Schumacher a fost mutat în vila cumpărată de soția lui, Corina.

De el are grijă soția Corina care a preluat și averea fostului pilot F1. Cu banii investiți, aceasta a cumpărat, în urmă cu câteva săptămâni, o vilă în Mallorca. Reședința a cumpărat-o de la preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez. A plătit suma de 30 de milioane de euro.

În prezent, Michael Schumacher e îngrijit la locuinţa sa din Gland, Elveţia. Urmează ca, în câteva zile, să fie mutat la Mallorca, anunță presa internaționala. Corina a decis ca acesta să locuiască unde îi plăcea să își facă vacanțele. Și anume în Insulele Baleare.

"Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraş şi că totul este pregătit aşa cum se cuvine", a spus primarul localităţii, Katia Rouarch. Poliția locală a fost și ea informată de mutare. Data a fost ținută secretă, la cererea familiei.

În prezent, Michael Schumacher are 49 de ani. E îngrijit la domiciliu de specialiști neurologi.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "