Michelle Obama, sexy într-o tinută colorată: “Acum sunt liberă să fac ce vreau eu” 

Fosta Prima Doamnă a Americii se află în turneul de promovare al biografiei sale, ”Becoming”. Michelle Obama a fost sexy într-o tinută colorată. Aceasta a purtat o rochie galben aprins și o pereche de cizme de la Balenciaga.

Dacă până acum nu îndrăznea să apară în ținute sexy, acum s-a întrecut! Michelle Obama a fost admirată mereu pentru stilul ei vestimentar. Dacă la Casa Albă era elegantă și, uneori, sobră, acum a strălucit pe scena evenimentului de promovare al cărții sale.

Soția lui Barack Obama și-a făcut o intrare de zile mari la Barcalys Center, în New York, unde era așteptată de Sarah Jessica Parker pentru a-și prezenta cartea, Becoming'. Michelle a purtat o rochie galbenă, dintr-un material lucios și decupată pe mijloc.

Michelle Obama, sexy într-o tinută colorată

Aceasta a purtat și o pereche de cizme stiletto aurii. Ambele piese vestimentare sunt semnate Balenciaga. Cizmele superbe și pe coapse au costat 4.000 de euro. Ținuta lui Michelle Obama a pus-o în umbră pe cea a fashionistei Sarah Jessica Parker.

Michelle i-a spus interlocutoarei sale că încălțămintea pe care o poartă nu transmite niciun mesaj și că a încălțat cizmele pur și simplu fiindcă i-au plăcut. ”Acum sunt liberă să fac ce vreau eu. Erau foarte drăguțe și m-am gândit: Ia uite ce cizme faine!”, și-a explicat Michelle alegerea. 

SURSA FOTO

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "