Modul adorabil în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea Globului de Aur 

Lady Gaga a avut o apariție spectaculoasă la Glorburile de Aur 2019. Piesa-fenomen, „Shallow”, a câștigat la categoria „Best Original Song”. Lady Gaga a ținut neaparat să împartă premiul cu Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt, care au susținut-o și au ajutat-o să compună piesa.

„Ca femeie, este foarte greu să fii luată în serios ca muzician și compozitor”, a declarat Gaga în timpul galei.

Christian Carino, logodnicul artistei, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Lady Gaga într-o ipostază în care nu te-ai fi așteptat să o vezi, după decernarea premiilor. 

Este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante și concertele spectaculoase, însă această imagine o pune pe artistă într-o nouă lumină. Și dacă te-ai fi așteptat ca artista să sărbătorească  câștigarea premiului  până dimineața, trebuie să afli că nu e deloc așa.

Lady Gaga a fost fotografiată în pat, ținând în mână statueta pe care abia a câștigat-o, dar și alături de un castron cu cereale și o cutie cu cereale cu fructe. Artista zâmbește în timp ce își ține mâna la ochi și pare foarte fericită.

Cântăreaţa, şi mai nou actriţa principală a filmului „S-a născut o stea”, a oferit momente de neuitat celor care au urmărit premiile Globurile de Aur. Rochia purtată de Gaga a fost semnată de Valentino şi a necesitat doi oameni pentru a purta trena.

Cu toate acestea, rochia de poveste nu a fost cea mai scumpă piesă a ţinutei. Ea a fost asortată cu bijuterii în valoare de cinci miloane de dolari. Colierul a fost creat special pentru această ocazie de faimoasa casă de bijuterii Tiffany & Co. Colierul, numit „Aurora”, conţine 300 de diamante briliante şi un diamant în formă de pară în valoare de 20 de carate. 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "