Moment spectaculos la Premiile Grammy 2019. Alicia Keys a cântat la două piane odată 

De cum a pășit pe scenă la gala Premiilor Grammy, gazda Alicia Keys a arătat că va fi o noapte în care i se aduce un tribut muzicii. Și chiar ea a fost cea care a oferit una dintre cele mai surprinzătoare momente ale serii. Prezentatoarea principală a celei de-a 61-a ediţie a galei Grammy Awards a fost cântăreaţa americană Alicia Keys. Evenimentul a avut loc, noaptea trecută, la Staples Center din Los Angeles, în Statele Unite, și a fost organizat de The Recording Academy.

Așezată între două piane, cântăreața de 38 de ani a uimit publicul când a început să cânte la amandouă, în același timp.  A fost un moment pe care ea l-a dedicat artistei Hazel Scott, o mare cântăreață de jazz, pianistă și actriță . 

Citeşte și: Modul adorabil în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea Globului de Aur

„M-am gândit atât de mult la oamenii și muzica ce m-au inspirat și vreau să îi aduc un omagiu artistei Hazel Scott, pentru că mereu am vrut să cânt la pian”, a spus ea, referindu-se la celebra interpretă de jazz.

 Keys a început cu piesa "Killing Me Softly", din 1973, Robertei Flack, la care se gândește atunci când are inima rănită, după cum a mărturisit chiar ea, apoi a continuat cu "Unforgettable", din 1953, a lui Nat King Cole.  Recitalul său a inclus și piese ale lui Drake și Kings of Leon.Sursă: dailymail.co.uk

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "