Motivul pentru care Donald și Melania Trump dorm separat 

Studiile au arătat că multe cupluri, printre care și soții Trump, aleg să nu împartă același pat, motivele fiind diferite de la caz la caz. Acest lucru apropie sau desparte partenerii?

Știrea conform căreia cuplul Donald și Melania Trump dorm separat a stârnit o mulțime de reacții,mulți punând alegerea pe seama Melaniei,care se presupune că vrea să evite pe cât posibil să petreacă timp cu soțul ei.

Locuiesc în case diferite

Nu numai că nu împart același dormitor,dar locuiesc și în case diferite. Președintele stă la Casa Albă,în timp ceMelaniaeste la 200 de mile depărtare,împreuna cu fiul său de 11 ani,Barron,motivul fiind acela că trebuie să termine școala acolo.

Dormitul separat duce la terminarea relației?

Psihologii susțin contrariul și spun că în realitate nu este un lucru rău și poate aduce beneficii,în condițiile în care cuplul a luat de comun această decizie și este fericită cu ea. În cazul în care doar unul dintre parteneri vrea să doarmă separat și celălalt nu,atunci este foarte posibil ca acesta să fie începutul terminării relației.

CItește și:10 lucruri mai puțin cunoscute despre Melania

Dormitul în același pat poate îmbolnăvi partenerii

Studiile au arătat că partenerii care împart același pat pot avea un risc mai crescut să facă un atact de cord sau chiar depresie.

Femeile dorm mai bine singure

Conform unui studiu despre somn și ritmul biologic al fiecărui om,s-a constatat că femeile care dorm singure se odihnesc mai bine decât cele care dorm împreună cu un partener.

Citește și:Adoptă stilul Melaniei Trump și învață să îți construiești ținute impecabile

sursă foto:Pinterest

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei