Nadir lansează o piesă inspirată din viaţa sa - "100 de aventuri" 
Nadir lansează o nouă piesă solo, "100 de aventuri" şi un videoclip în care 'are 100 de aventuri cu aceeaşi femeie'. 
O coproducţie Cat Music şi Famous Production,noul single al lui Nadir,“100 de aventuri”,este compus de către Randi în studiourile Famous Production. 
 
"Piesa “100 de aventuri' a fost ideea mea, chiar am trăit o sută de aventuri cu o singură femeie. Am acest titlu în cap de vreo şase luni şi mă bucur că Randi mi-a înţeles ideea şi a compus o piesă care să transmită ceea ce îmi doream. Vă doresc şi vouă să întâlniţi persoana care să vă facă să simţiţi că fiecare zi din viaţa voastră este o aventură palpitantă şi plăcută",mărturiseşte Nadir. 
 
Videoclipul este regizat de către Anton Sandu şi surprinde interacţiunea dintr-un cuplu,în care femeia îşi tachinează partenerul şi îi arată,treptat,numeroasele sale ipostaze. Ca o gheişă modernă,Cristina,protagonista clipului,îl seduce pe Nadir prin multiplele personaje interpretate. 
 
Nadir este un artist care a evoluat constant,cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesele lansate,solo sau în colaborare cu artişti consacraţi,precum Randi,Loredana Groza sau Alexandra Stan. 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "