Patrick Dempsey – Anatomia unui pasionat de mașini 
Salut! Sunt Patrick și sunt dependent de viteză. Și nici măcar nu mă tratez! Așa s-ar putea prezenta vedeta de la Hollywood, Patrick Dempsey, într-un grup de suport. Actorul din “Anatomia lui Grey” este pasionat de mașini clasice și recent, petrece mai mult timp pe circuit decât pe platourile de filmare.
Doctorul Derek Shepherd i-a frânt inima lui Meredith în serialul “Anatomia lui Grey”,apoi s-a apucat de curse. Concluzia este chiar atât de simplă. Sau o simplificăm noi. Tot ce s-a întâmplat între aceste două evenimente este doar… viteză.
 
Patrick Dempsey este proprietarul unei colecții de mașini sport și vintage. Actorul întoarce capete oriunde merge. “Mașina pe care o conduc,nu eu”,spune Dempsey,mai în glumă,mai în serios. A concurat în competiții prestigioase,cum ar fi legendara cursă de 24 de ore de la Le Mans,dar a alergat și la Daytona. “Aș părăsi Hollywood-ul într-o fracțiune de secundă și mi-aș petrece tot restul vieții pe pistă,dacă aș putea”,a fost declarația șocantă a actorului.
 
Nominalizatul la premiile Golden Globe spune că participarea la curse nu este doar un hobby. Nu este genul care doar să facă o poză pe pistă,ca să dea bine într-o revistă sau pe rețelele de socializare.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "