Prima fotografie cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibaka: "Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă" 

Cabaral și soția lui sunt în culmea fericirii după ce familia s-a mărit. Andreea Ibaka a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță. 

La scurt timp după ce a născut, Cabral a postat pe Facebook și prima fotografie cu micuța, alături de un mesaj amuzant. 

"Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând... vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!! 

În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată... Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin... d-astea", a scris simpaticul prezentator pe Facebook

Și înainte să intre în sala de operații, cei doi soți au făcut un selfie în care radiau de fericire. Fetiţa lor a venit pe lume după nouă luni şi jumătate de sarcină, după cum a mărturisit actriţa, pe pagina sa de Facebook.  

Cabral şi Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii“ de la ProTV mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 15 ani.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "