Rihanna și Sia în concert la București 

Rihanna va concerta pentru prima dată în România, țara nostră fiind inclusă în turneul artistei care a început din America.

Concertul va avea loc pe data de 14 august 2016,în Piața Constituției,iar evenimentul este organizat de Marcel Avram împreună cu D&D East Entertainment.

Turneul care se numește „The Anti World Tour 2016” a început în toamna anului trecut în America și continuă și pe parcursul acestui an. Rihanna va prezenta la București noul său album numit Anti,fiind o producție 2016,și unde artista va cânta mega hiturile Umbrella,Rude Boy,Four Five Seconds și We Found Love.


Fanii artistei vor avea parte de un mare show,bucurându-se pentru prima dată de prezența ei în România,care va fi una de neuitat. Este cea care a cucerit întreaga planetă,încă de la începuturile ei.

Cântăreața are peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume și mai mult de 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală. Rihanna este iubită de noua generație,fiind și un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat șapte albume în șapte ani,iar 13 dintre single-uri au ajuns number one.

Cântăreața din Barbados a debutat în anul 2005 prin lansarea discului single „Pon de Replay” care a ocupat o poziție secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Acum este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală,având peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional,și la vârsta de 28 de ani,a intrat în topul celor mai bine vânduți artiști din lume. În acest top se regăsesc nume precum The Beatles,Elvis Presley și Michael Jackson. În plus,artista are câștigate 8 premii Grammy,8 premii AMA (American Music Awards),dar și 23 de premii Billboard.

În aceași lună o să vină la București și artista Sia,concertul având loc pe data de 17 august,tot în Piața Constituției.

Sia ne-a cucerit prin vocea ei,fiind autoarea mai multor hituri precum „Chandelier”,„Elastic Heart” și „Alive”. Sia are și hituri solo,dar și piese compuse de ea pentru marii artiști. Christina Aguilera,Eminem,David Guetta,Shakira,Katy Perry,Jessie J,sunt câțiva dintre ei.
Artista a avut o colaborare cu David Guetta pentru melodia „Titanium”,care s-a clasat în primele poziții în Billboard Hot 100,și în plus,a fost nominalizată de 4 ori la premiile Grammy.

Credit foto:www. facebook.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei