Se căsătorește Gina Pistol cu Smiley? Scărlătescu a spus tot! "Trebuie să iasă grozav” 

De aproape doi ani, Gina Pistol trăiește departe de ochii presei o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Deși nu mai e un secret că sunt împreună, cei doi au fost discreți în ceea ce privește relația lor.

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu, un bun prieten al Ginei Pistol, a mai oferit câteva informații legate de cei doi, multe dintre ele în timpul emisiunii "Chefi la cuțite".

"Ginuţo, mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav”, a spus Cătălin Scărlătescu într-una din emisiunile trecute. 

Chef-ul a mai vorbit despre relația Ginei cu Smiley în cadrul unui interviu acordat revistei Viva. 

„Pe Smiley l-am cunoscut, este un băiat extraordinar. Le este bine împreună. Mă bucur pentru Gina. Pare că s-a apropiat mai mult aşa, decât în alte relaţii. Este fericită. Când o s-o văd cu ochii umflaţi de plâns, nu o să mai fie. Sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu. 

Smiley este însă extrem de Când a fost întrebat cum arată femeia ideală pentru el, iar acesta a dat un răspuns care probabil că a bucurat-o pe Gina: "Cred că femeia cu care sunt e cea ideală".  

Deși relația lor este una serioasă, cei doi se feresc de ochii presei și preferă ca relația lor să se consume în liniște.  


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "