Secretul siluetei impecabile a lui Halle Berry! Ce mănâncă zilnic actriţa. Nu multe ar încerca aşa ceva 

Halle Berry arată bestial la cei 51 de ani pe care îi are, însă face sacrificii pentru asta. Actriţa nu are niciun rid, nici un kilogram în plus şi are un trup de sirenă. Deşi are două naşteri la activ, Halle Berry arată mai bine ca la 20 de ani.

Superba mulatră a dezvaluit cum reuşeşte să se menţină în formă. Conform Daily Mail, aceasta mănâncă zilnic o ciorbă de oase. Pe langa asta, face masaj, saună, înot şi aleargă săptămânal peste 15 kilometri.

Însă lucrul care contează cel mai mult pentru Halle este supa pe care o mănâncă zilnic. Ea susţine că preia oasele de la măcelar, pentru că sunt bogate în colagen.''Poţi să te duci la măcelar şi să îi spui să îţi dea toate oasele pe care vrea să le arunce. Luaţi oasele, fierbeţi-le timp de 24 de ore, iar apoi beţi supa. Este o minune pentru ten'',
a dezvăluit actriţa.

De asemenea, are un antrenor personal care o ajută să îşi ducă la bun final antrenamentele zilnice. El a declarat că Halle Berry are atata voinţă,  încât a rămas impresionat.

''Nu am întâlnit pe nimeni niciodată care să se antreneze aşa. Pe zi ce trece devine tot mai rapidă, puternică şi atletică'', a spus bărbatul.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "