Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc și Liliana, frumoasa lui soție: "Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală" 

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze la rubrica meteo, dar și pe scena teatrului. Florin Busuioc sau Busu, așa cum îl recunoaște toată lumea, este unul din cei mai carismatici prezentatori din showbizul românesc, de aceea vestea că a suferit un infarct miocardic a cutremurat întreaga țară. 

Dacă fiecare apariție a sa la televizor este una memorabilă și plină de culoare, Busu a ales să fie discret pe plan personal. Se declară împlinit cu viața pe care o are alături de soția lui Liliana și cele două fete:  Natalie. de 15 ani şi Catinca, de 8 ani. 


Viața de familie a lui Florin Busuioc

Busu s-a recăsătorit pentru a doua oară cu Liliana, fosta lui studentă, în urmă cu mulți ani. 

"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", spunea Florin Busuioc pentru adevărul.ro. 


lorin Busuioc mare are un fiu mai mare, din căsnicia cu Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureș, cu care nu are o relație apropiată. Potrivit unica.ro, Florin Busuioc Jr. are 27 de ani, iar ultima dată și-a văzut tatăl pe când avea 17 ani.

Busu a vorbit cu regret despre prima sa căsnicie: „M-am insurat cand eram la Piatra Neamţ. Nu ştiu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat şi am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmăreşte şi acum gestul ăsta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”.Florin Busuioc, desemnat cel mai bun prezentator meteo

Florin Busuioc s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. El a copilărit și aici, dar și în satul Şoimăreşti, judeţul Neamţ, iar visul de a deveni actor l-a adus la București. Deși marea lui pasiune rămâne actoria, el este cunoscut mai mult ca om de televiziune

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.


În anul 2010, Busu a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de către Societatea Europeană de Meteorologie.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "