What’s UP a lansat de ziua lui piesa și videoclipul “Ora 2” 

De ziua lui, What’s UP face cadou publicului său un single special: “Ora 2”, primul episod din seria “Project Islanda”. Piesa “Ora 2” este parte din viitorul video-album al artistului, #PovesteaInimii, și este compusă de către artist împreună cu Shift și Lariss, iar de producția ei s-au ocupat What’s UP și Midiots Music Production. Videoclipul a fost filmat în Islanda, în regia lui Ionuț Trandafir.

"Sunt foarte fericit că a venit timpul să lansăm «Project Islanda», așa cum ne place nouă să spunem acestei serii de clipuri și piese ce urmează a fi pe rând încadrate în marea poveste a video-albumului, ce se va numi #PovesteaInimii. Sunt fericit că sunt piese diferite în direcții total opuse și că nu sunt gândite după o rețetă anume. Ne-am lăsat ghidați de stare și de emoție pură, trăiri și momente reale din viața mea și, cu siguranță, din a voastră. Am și mai multă emoție pentru că mă întorc acolo de unde am plecat, adică la vechiul meu canal de YouTube, ceva ce îmi doream de foarte multe vreme și mă bucur că am susținerea totală a echipei mele. Sper că tot acest proiect să va inspire și să va bucure, dar până atunci va las să ascultați #ORA2. Enjoy!", declară artistul.

 What’s UP, unul dintre cei mai difuzați artiști, a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atât solo, cât și printr-o serie de piese în colaborare cu artiști precum Andra, Alina Eremia, Shift, Dorian Popa și alții. Anul acesta, What’s UP pregătește feat-uri surpriză cu unii dintre cei mai iubiți artiști la ora actuală, dar și proiecte noi.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "