What's UP, petrecere surpriză și o nouă piesă 

What’s UP a lansat, în colaborare cu JO,  prima sa piesă din acest an- „CuBANii”. Este un manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au față de lucrurile cu adevarat importante.

Single-ul este compus de către artist împreună cu Marius Moga, Robert Toma și JUNO. Clipul, în regia lui Iulian Moga, îi are ca protagoniști pe actorii Ada Condeescu și Andrei Roșu, care joacă rolul unei familii ce nu este unită în momentele cheie ale vieții lor, dar mai ales ale vieții copilului lor.

„Piesa asta a apărut atât de natural, încât nu știu cum s-o explic. Parcă am fost doar un instrument. Subiectul este destul de sensibil pentru mine și cred că a reușit să spună tot ce cred despre bani, sper să inspire și să «învețe» ce este cu adevărat important în această viață”, a declarat What’s UP.


 
Pe 7 februarie, zi în care a împlinit 30 de ani, artistul a prezentat în avanpremieră clipul single-ului „CuBANii”. Familia i-a pregătit o petrecere surpriză,  alături de colegii artiști : Smiley, CRBL, Noaptea Târziu, Connect-R, Ana Baniciu, Carine, Andra, Cătălin Maruță, Adda, Dorian Popa și alții. Un colaj de mesaje și urări l-au emoționat pe artist până la lacrimi. Whatzy a incheiat seara alături de trupa sa pe scenă și a interpretat piese precum „Iarna pe val”, „Bine”, „La tine” si „Iartă-mă, mamă”.
 
What’s UP a avut un 2018 plin de lansări: “Ora 2″, “Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiților, apoi “Iartă-mă, mamă”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” și “Cu tine pe mine”.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "