Ignorate,aceste toxine ne pot face rău. De aceea,este important să detoxificăm organismul din când în când. Iată care sunt simptomele pe care nu trebuie să le ignori!

 

Suferi de insomnie

 

Dacă nu poţi să adormi ori dormi foarte puţin pe noapte,este posibil să fie din cauza acumulării de toxine în ţesuturi.

 

Te simţi fără vlagă

 

În cazul în care te simţi mai tot timpul epuizată,există posibilitatea ca asta să se întâmple din cauza toxinelor din corp. Nivelul nostru de energie se află în legătură directă cu tractul gastro-intestinal,astfel încât,odată ce elimini toxinele,sentimentul de oboseală ar trebui să dispară.

 

Te confrunţi cu probleme ale pielii

 

Iritaţiile,cum sunt acneea,rozaceea şi mâncărimile pielii,semnalează o acumulare de toxine în organism şi în piele. Acesta este de fapt semnul prin care organismul încearcă să înlăture toxinele în mod natural prin piele.

 

Durerile de cap nu-ţi dau pace

 

Durerile de cap sunt un rezultat al reţinerii de toxine în sistemul nervos central. Acest lucru face ca ţesutul nervos să devină foarte sensibil la numeroşi stimuli.

 

Limba albă sau galbenă

 

Acest lucru se datorează acumulării de toxine în sânge. Rezistenţa limbii şi a altor fluide este redusă,iar saliva îşi pierde puterea de a lupta împotriva creşterii microorganismelor. Astfel,limba devine un teren propice pentru diferite mucegaiuri şi bacterii.

 

Congestia sinusurilor

 

Acest simptom apare în urma inhalării regulate de toxine,cum este aerul poluat.

 

Te confrunţi cu balonare

 

Acest simptom este adesea cauzat de toxinele eliberate în organism în urma stărilor de stres,furie,anxietate şi emoţii negative.